Despre noi


Convenabil situata în centrul vechi al Brasovului, chiar in Piata Sfatului, TRANSILVANIA Art Gallery este cunoscuta pentru profesionalismul cu care sunt tratati clientii ajutandu-i sa-si descopere si satisfaca setea de cunoastere si de consum al frumosului.TRANSILVANIA Art Gallery are o linie impresionanta din artisti, cunoscuti atât la nivel local cat si la nivel mondial si ofera o mare varietate de arta în tehnici multiple: uleiuri, acrilice, acuarele, gravuri, grafice, tehnici mixte cat si obiecte din sticla, sculptura, bijuterii, icoane fiind expuse peste 400 de lucrari.TRANSILVANIA Art Gallery este o galerie a serviciilor complete in arta pentru colectionari si artisti, de la consultanta in alegerea variantelor optime spre investitie si/ sau cadouri pana la inramari de calitate (serviciile noastre de inramari va ofera atat consultanta in alegerea celei mai potrivite rame cat si personalizarea acestora conform stilului de viata care se regasete in interiorul locuintei dumneavoastra. dand valoare proprie si necesara fiecarei lucrari de arta).

TRANSILVANIA Art Gallery
are placerea de a oferi si servicii complete de restaurare si va depune toate eforturile pentru a asigura pieselor dumneavoastra. revitalizarea si readucerea lor la viata.
Restaurarea este un serviciu din ce in ce mai cautat de catre clientela si va continua sa fie de catre generatiile viitoare care isi dau seama de importanta pastrarii / conservarii valorilor din trecutul familiei pentru generatiile urmatoare.TRANSILVANIA Art Gallery ofera si consultanta in design de interior, de exterior, de produs, vestimentar.