Restaurare tablouri

Ai o lucrare de suflet, degradată, ce necesită intervenția și salvarea acesteia? Redă-i din nou frumusețea de altădată!

Atașează imagini față-verso ale lucrării, menționează dimensiunea și trimite-le prin email pentru a afla de la expertii nostri, care este soluția corecta, costul și etapele restaurării lucrării tale!

Restaurarea este un serviciu din ce in ce mai cautat de catre clientela si va continua sa fie de catre generatiile viitoare care isi dau seama de importanta pastrarii / conservarii valorilor din trecutul familiei pentru generatiile urmatoare.

Corelatia si activitatile inter si pluridisciplinare în studiul amanuntit – elaborat si de analiza, cât si interventiile pentru conservarea si restaurarea unui obiect cu scopul de a-i oferi stabilitatea fizico – chimico – biologica în timp, conduc inevitabil spre o cunoastere foarte buna a obiectului, pe toate nivelurile de structura si de concept plastic, de continut si de fond al acestuia, obtinându-se astfel, pe lânga satisfactia unei reusite profesionale în salvarea obiectului, cat si identificarea, autentificarea si expertiza unei opere de valoare.

Ca indivizi, modalitatile prin care o persoana intra în posesia unor obiecte de arta sunt la fel de diverse ca povestile noastre de viata. Am mostenit obiecte de la parintii nostri sau rude îndepartate, le-am cumparat in calitate de colectionar pasionat, în calitate de cumparatori ocazionali sau în calitate de investitori, le primim cadouri la ocazii speciale sau le-am gasit, uneori, chiar abandonate pe o strada . Indiferent de caz, suntem prin urmare posesori de obiecte de arta si suntem obligati sa avem grija de aceste obiecte.

Din pacate, cele mai multe ori, obiectele de arta sunt fragile prin natura lor. Ele încep sa se schimbe chiar din momentul în care sunt finalizate de catre artist. Schimbari fizice si chimice apar inevitabil, ca urmare a procesului natural de imbatranire sau prin distrugere partiala. In numeroase cazuri, procesul de deteriorare poate fi accelerat de catre materialele instabile sau incompatibile utilizate în crearea unui obiect de arta sau de conditii nefavorabile de mediu: umiditate scazuta sau in exces, caldura sau lumina si, în special, oscilatiile lor brusce; infestarii biologice; atmosfera poluata; neglijare, manipulare neglijenta si chiar adesea, interventii neadecvate sau neprofesioniste in tratamentele de conservare si restaurare.

« 2 de 3 »