Design

Avand o experienta bogata, internationala, de success, specialistii nostri in design, sub stricta si exigenta indrumare si supraveghere directa a specialistului nostru, expert Ovidiu Carpusor, va pot ajuta in reamenajarea totala sau partiala a casei, biroului, restaurantului sau intreprinderii dumneavoastra atat in interior cat si la exterior.

În ceea ce privesc lucrarile de arta bine asezate in locul potrivit, conferindu-va un mediu propriu fin si rafinat, ele pot reprezenta un element definitoriu pentru viata si ambientul respectiv.

Fie ca finalizati constructia unui imobil, ca va mutati intr-o casa noua, renovati un spatiu existent, modernizati locuinta sau biroul, opera de arta completeaza si personalizeaza spatiul, il imbogateste, il face prezent si “viu” in sfera activitatilor cotidiene.

În mod corespunzator, opera de arta aleasa, reflecta personalitatea dumneavoastra, a casei sau firmei si va confera o imagine de success, contribuind la o atmosfera atractiva si productiva pentru toti ce intra in contact direct in acest mediu.

Galeria de arta “Transilvania” va poate consilia selectia, plasarea, montajul si instalarea lucrarilor de arta in casa sau biroul dumneavoastra, alegand variantele optime si de maxim efect.

Servicii de consultanta oferite:

• Design interior, exterior, ambiental
• Vizitartea locatiei in vederea unei discutii asupra preferintelor, imaginii si a bugetului
• Analiza cladirii, sistemelor de iluminat, locatii pentru lucrari/ bunuri de arta
• Efectarea sau modificarea proiectelor de design interior / de ambient
• Prezentarea si sugerarea lucrarilor de arta potrivite / Documentatia referitoare la artisti, la cerere, istoricul bunurilor de arta
• Transportul / montajul
• Eliberarea evaluarilor /certificatelor de autenticitate – dupa caz