Expozitii

Regulament de participare

la expozitiile organizate pe simezele galeriei noastre:

Pot expune, artisti profesionisti, selectati de catre conducerea Galerie, care solicita o programare in timp util si conform disponibilitatii spatiului expozitional din perioada solicitata de catre artist (data exacta se va stabili de comun acord in urma unei intalniri/discutii).

Artistul trebuie sa puna la dispozitia galeristilor materialele necesare promovarii evenimentului – fotografii cu lucrarile, o scurta descriere a expozitiei (numarul de lucrari, tehnica, conceptul) dar si o recenzie ce cuprinde activitatea artistica a acestuia, comentarii si critici, cu cel putin o saptamana inainte de data stabilita pentru deschiderea expozitiei, in vederea pregatirii si promovarii evenimentului (in cazul in care doriti, se poate alcatui de catre expertii si criticii nostri comentariul critic concret al expozitiei, contra unei sume convenite cu acestia).

Expozitiile panotate in spatiul Galeriei de Arta TRANSILVANIA se desfasoara pe o perioada de doua saptamani, timp in care galeria va face cunoscut acest fapt si prin afisul ce cuprinde numele artistului, titlul expozitiei, tehnica in care sunt executate lucrarile, perioada si locatia. Acest afis va fi trimis tuturor clientilor nostri, colectionarilor si investitorilor in arta si va fi publicat pe site-urile si in variantele tiparite ale revistelor si cotidianelor cu care colaboram. La dorinta artistului se pot trimite articole la diferite publicatii contra unei sume impuse de catre ziarele respective.

Se acorda diplome de participare, cu sigla galeriei, semnate si parafate, fapt ce ofera credibilitate si pot constitui o dovada certa in activitatile artistice intreprinse de catre fiecare artist.

La sfarsitul anului se va intocmi Catalogul de arta al galeriei “Transilvania”cu cotele pe piata, imagini ale lucrarilor si CV-ul artistilor expozanti in 2017.

Galeria de arta nu percepe artistului nicio taxa de expunere, acesta, in schimbul gazduirii si promovarii, va oferi o lucrare din expozitie organizatorilor.